INFORMACIÓ GENERAL

A partir de diumenge, 10 de juliol de 2016 la recollida d’escombraries al municipi es realitzarà mitjançant el servei porta a porta. Prèviament, cada veí haurà d’adreçar-se a l’Ajuntament a recollir dos cubells: un de color marró per a la fracció orgànica i l’altre de color gris per a la resta. Aquests cubells s’hauran de dipositar davant de la façana de casa vostra entre les 20 i les 22 h. durant els dies de recollida. El vidre és l’únic residu que no es recollirà porta a porta, de manera que caldrà dipositar-lo directament al contenidor del carrer. Els bolquers i les compreses es consideren rebuig especial, per tant caldrà dispositar-ho en una bossa a part amb una enganxina de recollida especial que podreu demanar a l’Ajuntament. La resta serà dipositat en una bossa de plàstic en el cubell corresponent.

Recomanacions: Penjar els cubells a la façana per tal que els animals no hi puguin tenir accés. També tancar degudament els cubells i, en especial, el de la fracció orgànica.

Pel què fa als tràmits que es poden sol·licitar: Alta del servei, Canvi de titularitat, Domiciliació bancària del rebut o Baixa del servei.  

Per qualsevol aclariment o dubte podeu posar-vos en contacte amb el Consell Comarcal de l’Alt Camp o bé amb l’Ajuntament de Montferri.

Vols saber on va cada residu? Pots consultar-ho aquí: RESIDU ON VAS?
Si t’agrada viure a Montferri, RE CI CLA !

Darrera Actualització – Octubre 2020