Productors Locals

Actualment Montferri compta amb tres productors locals: Caves Vives Ambròs, cervesa artesana Clandestines de Montferri i mel Entre flors. Voleu conèixer i tastar productes km0 de gran qualitat?.

 

  • Cava Vives Ambròs

Caves Vives AmbròsVins Vives AmbròsLogoCup JujolVinya Vives Ambròs

 

Vives Ambròs és una empresa familiar ubicada en el nostre petit municipi. Hereus d’una tradició vitivinícola que s’endinsa cinc segles enrere en el temps. El treball artesanal forma part de la seva filosofia, tant a la vinya com a la cava, on el tracte metòdic i diligent que es dispensa a cada cep, a cada ampolla i a cada procés troba la seva recompensa en un cava pensat per als més exigents i sibarites. En aquest celler familiar també podrem descobrir uns vins de gran qualitat que han rebut diversos premis.

Enric Vives – enòleg

Contacte:

C/ Major, 39. 43812  Montferri – Tarragona – Costa Daurada

639.521.652

mail@vivesambros.com

www.vivesambros.com

@cava_vives_ambros

 

 

  • Cervesa Artesana Clandestines de Montferri

Plantació llúpulClandestines de MontferriLogoEntradaGaianada Clandestines

 

Les Clandestines de Montferri són cerveses artesanes i naturals que s’elaboren des d’una petita cerveseria situada al nostre poble. Des de la seva fundació, l’any 2007, i gràcies a la cura, la dedicació i la constància posades en totes les parts del procés d’elaboració de la cervesa, produeixen una bona varietat de cerveses de qualitat: 4 Maltes, Negra, Rossa, Farigola, Espelta, Atheus i Gaianada. Un dels principals objectius en el procés d’elaboració d’aquesta cervesa és buscar –i trobar- una relació constant amb el lloc on es produeix, a través de la utilització de matèries primeres procedents de l’entorn, com l’aigua, la farigola, la mel o el llúpol, i que confereixen un gust especial a la cervesa. 

Miguel Angel del Castillo – cerveser artesà

Contacte:

C/Muralla 2. 43812 Montferri, Tarragona – Costa Daurada 

977 620 701 – 616 702 786

cervesa@lesclandestines.net

www.lesclandestines.net

@cervesalesclandestines.net

 

  • Mel entre Flors

Mel entre florsEntreflors

 

Practiquem una apicultura respectuosa, local, artesana i de qualitat. Treballem amb unes 300 arnes d’alces i transhumants, amb abella autòctona.  Som a Montferri on tenim l’obrador, però en realitat som per tot arreu, a l’estiu pugem a les muntanyes i a l’hivern baixem cap a la platja. La nostra formació en el camp de l’educació i la medicina, ens motiva a voler compartir els beneficis que les abelles suposen tant per l’entorn com per la salut personal; i així ho intentem reflectir en els nostres productes i accions.

Xavier Branchat García – Apicultor

Contacte:

C/ Major núm 26 – Montferri – Tarragona – Costa Daurada 

659 618 505

tallerdebombolles@yahoo.es

www.entreflors.cat

@mel.entreflors