ACTIVACIÓ ALERTA PER ONADA DE CALOR

16/06/2022

ACTIVACIÓ ALERTA PER ONADA DE CALOR

Us informem que es manté activat el PROCICAT en fase d'ALERTA per ONADA DE CALOR i que el pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) està ja a la fase 2. 

L'onada de calor s'allargarà fins dissabte, 18 de juny, avui dijous l'afectació començarà abans del migdia a les comarques del prelitoral central i sud i a partir del migdia s'ampliarà a la resta de Catalunya excepte la Vall d'Aran i algunes comarques del litoral central. Divendres l'onada arribarà al seu màxim i les temperatures extremes afectaran a totes les comarques sense excepció. El dissabte l'afectació continuarà essent severa, però més restringida al terç nord oest del territori català. Es preveu que les temperatures mínimes no baixin dels 20º i localment quedin per sobre dels 25º.

A més, aquests dies el PERILL D'INCENDI és molt alt a tot Catalunya. Recomanem minimitzar les activitats a l'espai natural i evitar conductes de risc a prop de zones boscoses. Si veieu una columna de fum, truca al 112.

 

Algunes recomanacions a tenir en compte davant d'onades de calor: CLIQUEU AQUÍ !

Podeu consultar el CANAL SALUT, per a més informació CLICANT AQUÍ !

I també la previsió actual CLICANT AQUÍ !